Beskrivning

Benny Pettersson är en amatörfotograf som fotograferat sedan barnsben. Första kameran var en Kodak instamatic. En sån där kamera med en filmkasett som man slapp att dra fram en filmremsa. Lite som idag, då jag tänker på minneskort. Tänket är lite lika.

Sedan blev det en Praktica och efter det ett otal Minoltakameror. Men idag är det nästan uteslutande Nikon som gäller förutom en liten Olympus microsystemkamera.
Det som fotas mest är landskap och stadsmiljöer, men även en del sport när tillfälle ges

Referenser

Prints. Printler

Här finns laminerade fototavlor som är ramade med svensk träram. Varje motiv är numrerat och säljs i max 10 ex. och levereras med äkthetsintyg. Dom säljs även som posters i lite mindre format men inte i begränsad upplaga. Och utan äkthetsintyg då.

Köpa bilder 1x.com

Bilder tryckta på Museum quality paper. Utvalda bilder från troligtvis världens största fotocommunity. Extrem höga intagningskrav. Kanske 3-5% av alla bilder som skickas in blir antagna.

Fine art America

Fine art America. Nätbutik i U.S.A där mina bilder säljs som tryck och på canvas

Galleri FS

Utvalda bilder som blivit publicerade på Fotosidan se speciella galleri. Det är bara en bråkdel av alla bilder som skickas in som blir utvalda

Utrustning

Kameror

Nikon D700
Nikon D300
Olympus OM-D E-M10

Objektiv. Nikon
Samyang 8 f3,5 fisheye
Tokina 11-18 f2,8
Nikkor Af 18-35 f3,5-4,5 D
Nikkor Af 50 f1,8 G
Nikkor Af 70-200 f2,8
Tamron 150-600 f5-6.3
Blixtar
Nikon SB-700
Nikon SB-800
Triggers

Objektiv Olympus.
Zuiko 14-42

Prislista

Är ni intresserad utav något motiv så finns dom att köpa hos någon utav bildbyråerna som det finns länkar till här ovan under referenser..

Hemsida

www.bpbilder.wix.com/be...

Epost



Telefon

Mejla mig

Kontakt

Mejla mig om ni ser någon bild som verkar intressant.Dom är inte gratis.Men vi kan säkert komma överens om ett bra pris.

//Benny